‘Ieder begrepen woord in een ontmoeting is een wonder’

Info voor particulieren

Je hebt geen doorverwijzing nodig van je huisarts. Ik behandel zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor begeleiding in de vorm van coaching en cursus, onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Je belastingadviseur kan je hier verder in adviseren.

Kennismakingsgesprek (25 minuten, optioneel): gratis
Intake (70 minuten) met plan: € 100 (in rekening wanneer therapie start)
Losse sessie (70 minuten): € 100 
Cursus en training

De tarieven voor lichaamsgerichte therapie zijn vrijgesteld van BTW en worden deels vergoed door verzekeraars. De kosten voor coaching zijn hetzelfde, maar plus 21% BTW. Mochten de tarieven een probleem voor je zijn, neem dan contact met me op. 

Info voor werkgevers

Voor werkgevers die werknemers en teams willen steunen bij het (her-) vinden van een gezonde balans en ontwikkelvraagstukken, maak ik graag een offerte op maat. Voor coaching, preventieve of therapeutische begeleiding (denk aan persoonlijke kracht, impact, leiderschap en embodied coaching, relationeel gedrag, energie en stresshantering, voorkomen van uitval, reflectie en leervermogen) werk ik een voorstel uit.

Info voor verwijzers

Ik richt mij op volwassen cliënten die door ontwikkeltrauma moeite hebben zich te verhouden tot wat het dagelijks leven van hen vraagt. Klachten kunnen zijn, dissociatie, depressie, sociale angsten en eenzaamheid, relatieproblemen, psychosomatische klachten en stress. Ook richt ik mij volwassenen met ouders met psychische problemen (KOPP). De therapie wordt deels vergoed. Een lijst met vergoedingen is bij mij beschikbaar. 

Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgerichte Psychotherapie
Als SBLP-lid ben ik gehouden aan de beroepscode voor ethiek en gedrag.

Netwerk Leven in je lijf
Zie Netwerk Leven in je lijf

Camcoöp
Voor klachten ben ik hierbij aangesloten en gehouden aan dit klachtenreglement.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Ik sta hier ingeschreven. Als Registertherapeut RBCZ® ben ik onderhevig aan het TCZ Tuchtrecht. Licentiecode RBCZ: 220149R. AGB-code: 90112371.

Balens
Mijn beroepsaansprakelijkheidsverzekering is hier ondergebracht.

Bereikbaarheid

Ik ontvang je graag bij Homeforbodymind in Diemen, net buiten de ring A10.

Met de auto
Naast het pand kun je met blauwe kaart 2 uur gratis parkeren. Bij zwembad Wethouder Durand (5 minuten lopen), kun je 4 uur gratis parkeren. Tussen 21:00 en 09:00 uur zijn beide parkeerplaatsen gratis. Overige plekken alleen voor vergunninghouders.

Met het OV

  • tram 19 (vanaf Sloterdijk) uitstappen bij halte Diemerburg, 3 minuten lopen
  • bus 44 (vanaf Amsterdam Zuid-Oost/Diemen Noord), uitstappen bij halte Diemerbrug, 3 minuten lopen
  • diverse bussen (vanaf station Amstel/Hilversum/Almere), uitstappen bij halte Brinkstraat, 10 minuten lopen
  • met de trein (vanaf CS/Weesp/Zwolle of CS/Weesp, Hilversum/Amersfoort), uitstappen bij station Diemen, 10 minuten lopen)

Betalen, wijzigen en annuleren

Je betaalt een sessie direct na afloop, daarvoor stuur ik je een betaalverzoek. Afspraken kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Een afspraak verzetten of afzeggen, kan telefonisch of per e-mail. Afspraken die te laat worden gewijzigd of afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Vertrouwelijkheid

Mijn begeleiding is strikt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim. Informatie wordt alleen met jouw toestemming aan anderen (bijvoorbeeld je huisarts of specialist) verstrekt. Ook wanneer het traject wordt vergoed door een eventuele derde partij, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Lees hier mijn Privacyverklaring.


Heb je een
vraag?
Stuur een
e-mail

Wim

‘Lichaamswerk is totaal het tegenovergestelde van een training. Ik kwam er achter dat ik als een ‘robot’ beweeg en sport. En eigenlijk ook werk. Het was op. Nu dring ik mijn lijf veel minder op en luister ik veel beter naar de signalen die het geeft.’


Aanmelden
voor
nieuwsbrief

Wim

‘Lichaamswerk is totaal het tegenovergestelde van een training. Ik kwam er achter dat ik als een ‘robot’ beweeg en sport. En eigenlijk ook werk. Het was op. Nu dring ik mijn lijf veel minder op en luister ik veel beter naar de signalen die het geeft.’