‘Groei en herstel met ruimte voor een lach, jezelf en elkaar’

De natuurlijke wisselwerking tussen denken, voelen en doen is de rode draad in mijn werk. Lichaam en geest zijn een belangrijke informatiebron bij het werk dat ik doe.


Heb je een
vraag?
Stuur een
e-mail

Coaching

Je lichaam en geest beweegt dagelijks tussen actief en passief, spanning en ontspanning, prettig en niet prettig etc. Doorgaans stroomt de energie vanzelf en ervaar je een zekere balans. Coaching kan je helpen bij je persoonlijke  en professionele ontwikkeling. En om je balans verder te versterken. Mijn kracht ligt bij het versterken van jouw competenties, zoals: persoonlijke kracht, impact, leiderschap, relationeel gedrag, energie en stresshantering, reflectie en leervermogen.

Tarief: € 100 (per sessie van 75 minuten)
Strippenkaart: 5 sessies € 450
Op afspraak: welkom@homeforbodymind.nl

Lichaamsgerichte therapie

Je balans kan ook korter of langer verstoord raken. Bijvoorbeeld doordat je van nature niet geleerd hebt hoe je jouw balans bewaart. Of door complexe gebeurtenissen en situaties waar je mee te maken hebt. Lichaamsgerichte therapie kan je helpen bij psychische problemen en gebruikt daarbij de ingang van het lichaam en jouw levensverhaal. Hervindt mentale gezondheid via het lichaam.

Meer info en intake plannen

Tarief: € 100 (per sessie van 75 minuten)
Strippenkaart: 5 sessies € 450
intake of sessie inplannen

Embodied coaching

Dit individuele ontwikkeltraject is voor iedereen die coacht en daarbij meer lichaamsbewustzijn wil ontwikkelen. Met een hippe term ook wel embodied coaching genoemd. In overleg bepalen we de competenties die jij wilt ontwikkelen. Hiervoor gebruiken we een competentielijst. Samen bepalen we je coachvraag en maken we afspraken over je persoonlijk leerproces.

 

Tarief: € 100 (per sessie van 75 minuten)
Strippenkaart: 5 sessies € 450,00
Op afspraak: welkom@homeforbodymind.nl
Ook incompany mogelijk

Basiscursus Leven in je lijf

Tijdens de cursus onderzoek je op een speelse manier, in een veilige omgeving, hoe je door het leven beweegt. Iedere avond wordt er aandacht besteed aan meditatie, lichaamswerk, ademhaling en contactoefeningen. De cursus brengt je meer aandacht voor je lijf en een groter bewustzijn voor wat je denkt en wilt. Een directe weg naar meer energie, vrijheid en spontaniteit. 

Vervolgcursus Leven in je lijf

Voor de vervolgcursus is het fijn wanneer je kennis hebt gemaakt met lichaamswerk. Je ontdekt gedurende de cursus op welke manieren je levensgeschiedenis in jouw lichaam is terug te vinden. Hoe je karakter zich gevormd heeft; met de kwaliteiten en belemmeringen ervan. 

Gratis Introductie Leven in je lijf

Regelmatig vinden er introductiebijeenkomsten plaats tijdens welke je kunt ervaren of Leven in je lijf iets voor jou is. En ook als je al eens een cursus hebt gevolgd ben je natuurlijk van harte welkom. 

Kennismakingstarief: gratis
Datum: dinsdag 30 augustus 2022
Tijd: 1915 – 2200
 Locatie: Diemen, Burgemeester Bickerstraat 17
Aanmelden: welkom@homeforbodymind.nl
Ook incompany mogelijk

Ochtend Ontspanning

Er is een trainer. De groep bestaat uit 6-12 deelnemers.

 

Tarief: kennismaking gratis, daarna €10,00 per keer.
Tijd: woensdagochtend: 09.30 – 10.30 uur
2022 April: 6, 13, 20, 27. Mei: 11, 18, 25
2022 Juni: 1, 8, 15, 29
Aanmelden: welkom@homeforbodymind.nl
Ook incompany mogelijk
Denise

‘Ik voelde me snel op mijn gemak bij de training. Dat was een totaal nieuwe ervaring. Ik heb mezelf beter leren kennen en kreeg  handvatten om toe te passen in het dagelijks leven.’