‘Groei en herstel met ruimte voor een lach, jezelf en elkaar’

De natuurlijke wisselwerking tussen denken, voelen en doen is de rode draad in mijn werk. Lichaam en geest zijn een belangrijke informatiebron bij het werk dat ik doe.


Heb je een
vraag?
Stuur een
e-mail

Individueel

Lichaamsgerichte psychotherapie

Je persoonlijke ontwikkeling en jouw identiteit in ontwikkeling kan  korter of langer verstoord raken. Bijvoorbeeld doordat je beweegt in patronen die nu niet meer bij je passen. Of door complexe gebeurtenissen en situaties waar je mee te maken hebt. Lichaamsgerichte psychotherapie kan je helpen bij psychische problemen en gebruikt daarbij de ingang van het lichaam en jouw levensverhaal. Hervindt mentale gezondheid via het lichaam.
Meer info

Coach in de zorg

Je lichaam en geest bewegen dagelijks tussen actief en passief, spanning en ontspanning, prettig en niet prettig etc. Doorgaans stroomt de energie vanzelf en ervaar je een zekere balans. Coaching kan je helpen bij je persoonlijke  en professionele ontwikkeling. Mijn kracht ligt bij het versterken van persoonlijk leiderschap en verbindend leiderschap. Competenties kunnen zijn: persoonlijke kracht, impact, relationeel gedrag, energie en stresshantering, reflectie en leervermogen.
Meer info

In de groep

Cursussen, trainingen en andere activiteiten

Wanneer het je past je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap ter hand te nemen in een groep kun je deelnemen aan een van de groepsactiviteiten. Bij Home for BodyMind vinden basis- en verdiepingscursussen Leven in je lijf plaats. Daarin is veel ruimte voor lichaamswerk, ademwerk en contact. Er wordt een gecertificeerde Mindfulness training gegeven. Ook vinden er leuke activiteiten op vrijdagavond plaats. 
Naar het gehele aanbod

In company

Incompany bied ik integratieve begeleiding door lichaam en geest te betrekken bij organisatieontwikkeling en thema’s die spelen. Dit wordt in organisaties  ook wel ‘embodied’ genoemd. Persoonlijk leiderschap, verbindend leiderschap en teamontwikkeling staan daarbij centraal. Voorbeelden van competenties kunnen zijn: persoonlijke kracht, impact, relationeel gedrag, energie en stresshantering, reflectie en leervermogen.
Neem contact op

Denise

‘Ik voelde me snel op mijn gemak bij de training. Dat was een totaal nieuwe ervaring. Ik heb mezelf beter leren kennen en kreeg  handvatten om toe te passen in het dagelijks leven.’